Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Wordt ook sportmaatje

Samen brengen we mensen in beweging

Wordt ook sportmaatje

Wordt jij een van onze nieuwe sportmaatjes?


Sporten is leuk. Het maakt gezond en verbreedt je wereld. Toch is sporten en bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat iemand een beperking heeft of omdat de drempel (op een andere manier) te hoog is.

Grenzeloos Bewegen is op zoek naar diverse sportmaatjes die hierin het verschil kunnen maken. Het betreft verschillende doelgroepen. Van jongeren met een verstandelijke beperking, deelnemers die hulp nodig hebben bij het beoefenen van sporten vanuit een rolstoel tot en met ouderen.

De hulp van een sportmaatje kan bestaan uit het begeleiden na of van de sport tot en met ook het daadwerkelijk meedoen of assisteren bij de sport- of beweegactiviteit. Dit kan bestaan uit wandelen, fitness, atletiek, voetbal, korfbal en veel meer. Inlevingsvermogen, betrouwbaar zijn en je openstellen voor anderen is de belangrijkste vereiste. Meehelpen kan op projectbasis (bijv. bij een evenement) of als onderdeel van het Sportmaatjes team, waarbij je bijvoorbeeld wekelijks twee uurtjes wordt ingezet. Grenzeloos Bewegen heeft voldoende kennis en kunde in huis om je op weg te helpen met zaken die voor jou nog onbekend zijn, zoals omgaan met de doelgroep of over de sport zelf en zal je hierin ook begeleiden.

Heb je belangstelling of wil je gewoon graag meer weten? Kom dan vrijblijvend naar de Sportmaatjes bijeenkomst, dinsdag 22 oktober om 20.00 uur in De Meermin. Bellen of mailen mag ook: info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl of 06-26738562 (Sybrigje of Michelle). Zij vertellen je graag meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *