Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Ontmoet ons op Sport en Cultuurmarkt

Samen brengen we mensen in beweging

Ontmoet ons op Sport en Cultuurmarkt

Sporten vanuit een rolstoel

Bewegen is leuk en voor iedereen! Ook wanneer je daar wat extra hulp en aandacht voor nodig hebt. Vanwege een beperking of bijvoorbeeld omdat je het lastig vindt om in een groep te sporten. Bij Grenzeloos Bewegen staat niet de sport maar de deelnemer centraal. Samen kijken we wat bij je past. Met of zonder hulp van een sportmaatje.

Nieuwsgierig? Kom langs in onze kraam op de Cultuur- en Sportmarkt a.s. zaterdag 14 september in het centrum van Zeewolde en maak kennis. Schrijf je in voor het sportcarousel waarbij je aan de slag gaat met o.a. voetbal, korfbal of bijvoorbeeld judo of atletiek. Ontdek meer over de wandelprogramma’s of meld je aan voor de clinic rolstoelvaardigheid. Want omdat iedereen anders is, heeft Grenzeloos Bewegen voor iedereen een ander antwoord en dus ook een ander aanbod.

Grenzeloos Bewegen is een samenwerkingsverband van sport- en zorgorganisaties en zet zich in voor iedereen voor wie sporten en bewegen minder vanzelfsprekend is. Meer info? Stuur een mail: info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl, check de facebookpagina of kom zaterdag langs op de sport- en cultuurmarkt. Kerkplein-Marktweg, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *