Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Avondvierdaagse voor Specials

Samen brengen we mensen in beweging

Avondvierdaagse 2019

Doe je mee? Wandelen, rollen, .. iedereen kan meedoen!
Per avond lopen we 5km, waarbij we rekening houden met onze deelnemers. Bij voldoende belangstelling organiseren we ook een 10km afstand. Handbikes en rolstoelen zijn van harte welkom, mits met aangepaste snelheid. Net als bij de ‘gewone’ Avondvierdaagse is er iedere avond een leuke verrassing langs de route.

Wanneer? Hoe?

De Avondvierdaagse 2023 is van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni. We verzamelen om 18.15 uur en gaan uiterlijk 18.30 uur van start. Na aanmelding vertellen we je precies waar.

  • 4 avonden, van dinsdag t/m vrijdag (maar als je een keer mist dan is dat niet erg)
  • Met gezellige Avondvierdaagse maatjes
  • Onderweg altijd een leuke verrassing!
  • Goede enthousiaste begeleiding
  • Op vrijdag een feestelijke intocht
  • En natuurlijk: voor alle deelnemers een mooie medaille

Inschrijven en betaling

Inschrijven voor deze Avondvierdaagse voor Specials kan via dit formulier. Geef je ook meteen aan of er nog een begeleider met je meeloopt? De uiterste aanmeld datum is zaterdag 27 mei. De aanmelding is inmiddels gesloten, maar we hebben mogelijk nog 2 reserve startkaartjes.

De kosten bedragen 6,50 euro. Dat is inclusief de medaille en de traktatie onderweg. Betaling doe je ter plaatse, voorafgaand aan de eerste wandelavond. Dit kan contant of digitaal door het scannen van een QR-code.

Meer informatie

Samen maken we er een super leuk wandelfeest van! Heb je nog een vraag of zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Stuur gerust een mail of bel: 06-26738562 (Sybrigje).

Vertel het door!

Download hier de flyer en deel deze met je vrienden. Ook zij zijn van harte welkom om met ons mee te lopen!

Foto’s voor voorgaande edities