Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Beweegfestijn

Samen brengen we mensen in beweging

26 oktober: Beweegfestijn

Op zaterdag 26 oktober vindt opnieuw het Beweegfestijn plaats. Een gevarieerde middag waarop mensen met een beperking kunnen kennismaken met sporten of gewoon lekker (samen) gaan bewegen. Verstandelijk of fysiek beperkt, jong of oud; waar het om gaat is wat je allemaal wel kunt. Bewegen hoort een feest te zijn, en dat is precies ook de opzet van het Beweegfestijn.

Uiteenlopende activiteiten

Deelnemers kiezen zelf het programma dat het beste bij hen past en naast meedoen is er ook voldoende ruimte voor voorlichting. Zo is er een Sportmeerkamp, een Beweegplein en een informatiehoek. Na afloop verzamelen alle deelnemers voor een heerlijke traktatie in de kantine van de (schuin tegenoverliggende) kantine van de korfbalvereniging.

Opening door de wethouder, ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Het belooft een bijzondere editie te worden. Naast de grote variatie en ontmoetingsmogelijkheid voor verschillende doelgroepen zullen voorafgaand aan het festijn diverse sport- en zorgaanbieders een overeenkomst afsluiten omtrent samenwerking rond sport en bewegen.

Dus zet de datum in je agenda! Zaterdag 26 oktober, 14.00-17.00 uur, sporthal De Horst in Zeewolde. Voor meer informatie of aanmelding kun je mailen naar info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl of bellen: 06-26738562 (Sybrigje Westerhof).