Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Beweegfestijn

Samen brengen we mensen in beweging

Maandag 27 februari: Beweegfestijn

Op maandag 27 februari vindt opnieuw het Beweegfestijn plaats. Een gevarieerde beweegmiddag voor deelnemers met een beperking.

In deze februari editie ligt het accent op deelnemers die vooral genieten van kortdurende spel- en beweegvormen. Mikken, rollen, voelen, zwaaien. Want ook met een (meervoudige) beperking kun je genieten van bewegen. Wij laten je graag zien wat mogelijk is. Doe je mee?

  • Van 14.00 tot 15.30 uur in sporthal Het Baken. Mocht je energietank eerder leeg zijn dan kun je natuurlijk eerder weg gaan. (Ontvangst vanaf 13.45 uur.)
  • Rolstoelen, rollators, etc. kunnen mee naar binnen. Mogelijk dat we voor het binnengaan nog even je banden nalopen op zand en vuil.
  • Voor begeleiders hebben we overschoentjes, maar zaalschoenen zijn natuurlijk ook heel fijn!

Alles draait om gewoon lekker (samen) gaan bewegen. Verstandelijk of fysiek beperkt, jong of oud; waar het om gaat is wat je allemaal wel kunt. Bewegen hoort een feest te zijn, en dat is precies ook de opzet van het Beweegfestijn!

Voor de meer gedreven sporters met een langere spanningsboog zijn er regelmatig open trainingen van de multisport of atletiekgroepen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Voor meer informatie of aanmelding kun je een mail sturen naar info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl of bel: 06-26738562 (Sybrigje Westerhof).

Maak kennis met de Frame Runner
Met de framerunner kun je zelfs met een verminderde beenfunctie lopen en snelheid maken. Een populair sporthulpmiddel met ontzettend veel mogelijkheden. Kennismaken? Kom langs op het Beweegfestijn van 27 februari!

Frame Running