Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Beweegfestijn

Samen brengen we mensen in beweging

Donderdag 19 oktober: Beweegfestijn

Een gevarieerde beweegmiddag voor deelnemers met een beperking.

Deelnemers kiezen zelf het programma dat het beste bij hen past. ’s Ochtends is de sportzaal van sportcomplex Het Baken ingericht als Beweegplein. Vol met allerlei kortdurende spel- en beweegvormen die je zo vaak mag doen als je wilt. Gooien, rollen, zwaaien! Lekker ontdekken, ervaren en vooral samen veel plezier beleven. Ook begeleiders zullen zien hoe verrassend eenvoudig bewegen kan zijn.

Voor de meer ‘gedreven’ sporters is er in de middag de Sportmeerkamp. Een circuit van sport- en beweegonderdelen. Neem gerust je vrienden of familie mee om mee te doen.

Alles draait om gewoon lekker (samen) gaan bewegen. Verstandelijk of fysiek beperkt, jong of oud; waar het om gaat is wat je allemaal wel kunt. Bewegen hoort een feest te zijn, en dat is precies ook de opzet van het Beweegfestijn!

Programma
10.00-11.30 uur Beweegplein
13.30-15.30 uur Sportmeerkamp

Aanmelden
We vinden het fijn om te weten dat je komt! Aanmelden kan door een mail te sturen naar sybrigje@grenzeloosbewegenzeewolde.nl. Gebruik dit mailadres ook als je meer wilt weten, of bel: 06-26738562.


Maak kennis met de Frame Runner
Met de framerunner kun je zelfs met een verminderde beenfunctie lopen en snelheid maken. Een populair sporthulpmiddel met ontzettend veel mogelijkheden. Kennismaken? Kom langs op het Beweegfestijn van 27 februari!

Frame Running