Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Dikke DrieS voor Racerunners

Samen brengen we mensen in beweging

Dikke DrieS voor Racerunners

Racerunning

Grenzeloos Bewegen is dit jaar een van de drie goede doelen van de alternatieve Nieuwjaarsactie van Rotary Zeewolde. Een van de acties is de verkoop van de Dikke DrieS. Een heerlijke ronde koek gemaakt van een combinatie van stol, speculaas en spijs. Deze lekkernijen zijn gebakken door bakkerij de Toren en in de periode van 1 november t/m 19 december, samen met een lot, verkocht via de Rotary Zeewolde.

Opbrengst voor Grenzeloos Bewegen

De opbrengst komt ten goede van drie lokale goede doelen, namelijk: Voedselbank De Kostmand, de Kerstpakketten-actie en Grenzeloos Bewegen. Grenzeloos Bewegen wil de opbrengst graag gebruiken voor de aanschaf van een Racerunner; hardlopen met wielen! Met deze Racerunner kunnen sporters met een motorische beperking, zelfs met een beperkt been- en/of armfunctie, kunnen rennen en bewegen.

Klik hier voor een filmpje over Racerunning >

Grenzeloos Bewegen heeft inmiddels twee sporters die gebruik maken van een Racerunner. Bij gebrek aan een eigen Racerunner zijn ze hiervoor aangewezen op een leenexemplaar van Racerunning Nederland. Deze moet eigenlijk al lang weer terug naar het depot, om iemand anders te kunnen laten uitproberen.

Bekendmaking

Zaterdag 2 januari wordt om 14.00 uur, via een speciale TV uitzending van de Lokale Omroep Zeewolde, de opbrengst bekend gemaakt. Dit samen met de bekendmaking van de meest originele alternatieve nieuwjaarsduik.

Meer weten over Racerunning, of over wat Grenzeloos Bewegen voor je kan betekenen? Stuur een mail naar info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl of bel: 06-26738562.