Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Rolstoelvaardigheid

Samen brengen we mensen in beweging

Rolstoelvaardigheid

Foto van een eerdere clinic, in de sporthal

Stoepjes, een helling. Oneffenheden in het straatoppervlak. Een hele uitdaging als je voor je mobiliteit aangewezen bent op je rolstoel.

Op het speciaal daarvoor aangelegde Beweegparcours kun je de meest uiteenlopende dingen oefenen. Individueel, op een eigen gekozen tijdstip. Maar ook de trainers en begeleiders van Grenzeloos Bewegen helpen je graag.

Clinic Rolstoelvaardigheid

Volg binnenkort de clinic rolstoelvaardigheid. Met tips en trics van de grootmeester rolstoelvaardigheid Kees Jan ten Klooster, leer je om meer te halen uit je stoel. Uiteraard zal Kees Jan iets vertellen, maar er zijn ook oefen-parcourtjes en begeleiders aanwezig om zo samen van alles te leren en samen grenzen te verleggen. De workshop is voor alle leeftijden. Daarnaast vinden de workshopleiders het ook heel leuk om de omgeving (ouders, partners) er in te betrekken. Want jij kunt dit allemaal wel doen, maar durven zij dit wel toe te laten?

Vanwege Corona is deze clinic, evenals de algehele opening van het Beweegparcours, uitgesteld. Wie snel op de hoogte wil zijn van de nieuwe datum kan een mail sturen naar info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl. Gebruik dit mailadres ook voor al je (andere) vragen over rolstoelvaardigheid of sporten vanuit je rolstoel.