Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

4 jan: Schaatsen

Samen brengen we mensen in beweging

4 jan: Schaatsen

Donderdag 4 januari is de schaatsbaan van Zeewolde Winterworld exclusief geopend voor Specials. Dat wil zeggen: iedereen die wat extra aandacht, rust of ruimte nodig hebben om net als anderen te genieten van het ijs! Omdat je een beperking hebt of omdat je om welke reden dan ook wat extra hulp zou kunnen gebruiken.

Van 17.30 tot 18.45 uur is er alle ruimte voor schaatsen, glijden en heel veel ander ijsplezier! Wie tussendoor even wil chillen (of alleen wil kijken) kan terecht in het schaatscafé. Voor iedereen die zich aanmeldt als deelnemer is er chocolademelk, koffie of limonade, met iets lekkers erbij.

Geen schaatsen?
We hebben afspraken gemaakt met de schaatsverhuur. Wie schaatsen nodig heeft kan ze lenen.

Je vindt schaatsen te spannend of niet leuk?
Ook dan hebben we verschillende activiteiten. Wat dacht je van fluitketelschuiven, rondgereden worden op een stoel of curling? Onze begeleiders weten er wel raad mee.

Kosten?
De kosten bedragen 2,50 euro per persoon. Dit is inclusief een kop chocolademelk, koffie of thee. Ben je lid van de atletiekvereniging dan doe je gratis mee.

We horen graag op wie we kunnen rekenen. Stuur hiervoor even een mail of bel 06-26738562. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Tips!

Het schaatsuur voor Specials is een open activiteit georganiseerd door Zeewolde Atletiek, Grenzeloos Bewegen i.s.m. Zeewolde Winterworld. Eerder werd hiervoor 21 december gepland, maar wegens de barre weersomstandigheden is dit verschoven naar 4 januari.