Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

18 okt: VIP-uur

Samen brengen we mensen in beweging

18 okt: VIP-uur

VIP uur

Heb je ook zo’n zin om te klimmen en te klauteren? Een balspel te doen of te slingeren en te springen? Maar vind je het eigenlijk te druk of te spannend?

Kom dan woensdag naar het VIP uur! Speciaal voor kids die graag wat extra rust, overzicht of zelfs begeleiding willen. Een speciaal uur met alles ‘voor onszelf alleen’ en met passende begeleiding. Je ouders mogen meedoen of lekker genieten van de koffie of thee in het SportcafĂ©.

Wanneer?
Woensdag 18 februari van 13.00 tot 14.00 uur, in de gymzalen van Sporthal Het Baken. Aanmelden kan via sybrigje@grenzeloosbewegenzeewolde.nl. Kijk op www.sportencultuurzeewolde.nl voor algemene info over de Z-Sport.