Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Sportmeerkamp (25 april)

Samen brengen we mensen in beweging

Sportmeerkamp (25 april)

Ook als je een verstandelijke beperking hebt is er voldoende te sporten en te bewegen. Bijvoorbeeld tijdens de Sportmeerkamp op dinsdagavond 25 april in sporthal Het Baken. Samen gaan we actief aan de slag met ditmaal boksen, volleybal en een Reuzen Tafeltennis spel. Samen sporten, en plezier in bewegen staat centraal. Alles op je eigen manier. 

De avond is gericht op deelnemers vanaf 17 jaar. De inloop is vanaf 18.45 uur, waarna we om 19.00 uur van start gaan. Na een gezamenlijke warming-up gaan we in kleine groepjes aan de slag en rouleren we langs de verschillende sportonderdelen. Het heet immers niet voor niets een meerkamp! Tussen 20.00 en 20.30 uur sluiten we de avond af met een spetterend onderdeel. 

Doe je mee? De kosten bedragen 2,50 euro, inclusief een limonade ronde. Aanmelden kan via www.sportencultuurzeewolde.nl. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar sybrigje@grenzeloosbewegenzeewolde.nl.