Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

VIP uur Z-Sport (1 mrt)

Samen brengen we mensen in beweging

VIP uur Z-Sport (1 mrt)

VIP uur

Heb je ook zo’n zin om te klimmen en te klauteren? Een balspel te doen of te slingeren en te springen? Maar vind je het eigenlijk te druk of te spannend?

Kom dan woensdag naar het VIP uur! Speciaal voor kids die graag wat extra rust, overzicht of zelfs begeleiding willen. Een speciaal uur met alles ‘voor onszelf alleen’ en met passende begeleiding. Je ouders mogen meedoen of lekker genieten van de koffie of thee in het SportcafĂ©.

Wanneer?
Woensdag 1 maart van 15.00 tot 16.00 uur, in de gymzalen van Sporthal Het Baken. De kosten bedragen 2 euro, inclusief een kleine traktatie. Aanmelden kan via sybrigje@grenzeloosbewegenzeewolde.nl. Kijk op www.sportencultuurzeewolde.nl voor algemene info over de Z-Sport Wintereditie.