Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Race Running ook in Zeewolde

Samen brengen we mensen in beweging

Race Running ook in Zeewolde

Hardlopen met wielen! Oftewel: Race Running!
Een racerunner is een loopfiets met drie wielen en een borststeun en een prachtig sporthulpmiddel voor kids en volwassenen met een (ernstig) motorische beperking. Bijvoorbeeld door CP, Spina bifida of andere syndromen, NAH, of MS. Of personen die om andere redenen zijn aangewezen op het gebruik van een rollator of rolstoel, maar een te beperkte handfunctie hebben om rolstoel-sporten te beoefenen.

Maak kennis!

Wil je kennismaken met deze manier van sporten en bewegen? Gewoon een keer proberen? Neem contact met ons op en dan maken we meteen een afspraak. Bij belangstelling starten we een groep(je) met Racerunners. Hetzij een aparte groep, hetzij samen met een groep ‘lopers’ of ‘rollers’ (handbikes, rolstoelen). Samen weten we er wel raad mee!

Meteen meer weten? Bekijk het filmpje hieronder of ga naar www.racerunning.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *