Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Beweegtips

Samen brengen we mensen in beweging

Thuis blijven? Blijf in beweging!

Het Corona virus betekent voor veel van onze deelnemers: thuisblijven en dus ook geen sport. Dit terwijl bewegen juist zo belangrijk is om fit en gezond te blijven. Plus dat het natuurlijk een leuke tijdsbesteding is.

Het gemis van de gezelligheid en het plezier dat we samen hebben bij onze activiteiten, dat kunnen we zo snel niet goed maken. Maar met het periodiek posten van een aantal beweegtips hoeft niemand stil te zitten.

Voor wie?

Onze Beweegtips zijn ontwikkelt voor deelnemers met een beperking. Bewoners en begeleiders van woongroepen. De focus ligt daarvoor op laagdrempelig, stimuleren en activeren (beleving) en daardoor vaak ook op ‘samen’. Samen met je huisgenoten of begeleiders. Dit maakt onze Beweegtips ook uitermate geschikt voor ieder andere gezinssituatie. Geen werk, geen sport? Samen maken we er iets van!


STEUN ONS!
Deze Beweegtips zijn ontwikkelt door de trainers van Grenzeloos Bewegen Zeewolde. Vrijwilligers die zich inzetten voor mensen met een beperking. Met passende beweegaanbod en een enorme hoeveelheid energie en enthousiasme.

Waardeer je het werk van Grenzeloos Bewegen? Doneer dan een kleine bijdrage in onze digitale collectebus van het Fonds Gehandicapten Sport. Wie weet maken we zo samen nog iets goed t.a.v. de jaarlijkse collecteweek (29 maart t/m 4 april) die door het Corona virus niet door kan gaan. Scan de code of klik hier.

QR Code Digitale Collectebus

Beweegtips liever per mail ontvangen? Of wil je automatisch op de hoogte zijn op het moment dat er een nieuwe Beweegtip verschijnt? Stuur gerust een mail.