Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

16 aug: Samenspeeldag

Samen brengen we mensen in beweging

16 aug: Samenspeeldag

Samenspeeldag

16 augustus Samenspeeldag. Voor kids met én zonder beperking.

Kom je mee spelen? Spelletjes, knutselen of bewegen? Woensdagmiddag 16 augustus staat alles in het teken van Samen Spelen. Voor kids met én zonder beperking. Gevarieerd en passend bij ieders mogelijkheden. Maak grote zeepbellen, een fotoshoot met verkleedkleding, parcourtjes en behendigheid, een schilderij van scheerschuim en nog veel meer!

De Samenspeelmiddag vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur op het Kluunpark (Kluunpad 21, bij atletiekbaan/skatebaan). Hier heeft iedereen de ruimte om samen te bewegen en te beleven. De middag wordt georganiseerd door Grenzeloos Bewegen Zeewolde, i.s.m. de Speeltuinbende, Stichting voor het Gehandicapte Kind en Smash for Life. Doe mee, speel mee op woensdag 16 augustus!

Klik hier voor aanmelding >

Klik hier voor foto’s van één van de vorige Samenspeeldagen >