Kluunpad 21, Zeewolde
06-26738562
info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl

Ontmoetingsmiddag rolstoelvaardigheid (10 juli)

Samen brengen we mensen in beweging

Ontmoetingsmiddag rolstoelvaardigheid (10 juli)

Extra: De aangescherpte maatregelen hebben geen invloed op onze ontmoetingsmiddag. Trainers en noodzakelijke ondersteuners hoeven tijdens het sporten (oefenen) geen rekening te worden gehouden met 1,5m afstand. Publiek moest eerder al 1,5m afstand houden. Voor wie het op prijs stelt draagt de trainer/ondersteuner tijdens het oefenen een mondkapje. Tot vanmiddag!

Stoepjes, een helling. Oneffenheden in het straatoppervlak. Een hele uitdaging als je voor je mobiliteit aangewezen bent op je rolstoel.

Op het speciaal daarvoor aangelegde Beweegparcours kun je de meest uiteenlopende dingen oefenen. Individueel, op een eigen gekozen tijdstip. Of aankomende zaterdag 10 juli bij de Wheelchair Skills Event Light. Met de tips en trics van het wheelchair skills team leer je vaardiger te worden met je rolstoel. Naast oefenparcourtjes zijn er begeleiders aanwezig om zo samen van alles te leren en grenzen te verleggen. En wellicht ook een moment om andere rolstoelgebruikers te leren kennen.

De middag is voor alle leeftijden. Daarnaast vinden de organisatoren het ook heel leuk om je omgeving (ouders, partners) erin te betrekken en ook hen te laten zien wat er mogelijk is met je rolstoel.

Het evenement vindt plaats op het Beweegparcours in het Kluunpark (Zeewolde). Het Beweegparcours ligt tussen de atletiekbaan en de Flevoweg. Kom je met de auto dan kun je het beste parkeren aan het Kluunpad (naast de skatebaan) om zo langs de atletiekbaan naar het parcours te gaan. Er zijn toiletten aanwezig en eveneens een bescheiden cateringtent voor koffie, thee of limonade. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er vrije inloop.

De dag wordt georganiseerd door Stichting WheelchairSkillsTeam i.s.m. Grenzeloos Bewegen Zeewolde, en mede mogelijk gemaakt door HandicapNL. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan via info@grenzeloosbewegenzeewolde.nl.

Informatie over route en locatie > (plattegrond)